artena

Ontdek onze stijlvolle en duurzame kozijnen en deuren, ontworpen om uw huis te transformeren. Geniet van een nieuwe dimensie van stijl en comfort, terwijl uw woning profiteert van uitstekende isolatie.

Zowel isolerend, duurzaam en een sfeervolle uitstraling ramen en hoogwaardige deuren zijn ontworpen om de uitstraling en sfeer van uw ruimte te verbeteren, terwijl ze uitstekende isolatie bieden.

De isolerende kracht van onze kunststof kozijnen is een investering in comfort én efficiëntie. Profiteer van aanzienlijke besparingen op energiekosten terwijl je huis een sprong maakt in energielabel en waarde. Maak gebruik van subsidiemogelijkheden van de overheid en geef jouw huis een duurzame upgrade.

Ervaar innovatief design en creëer de perfecte ambiance voor uw huis.

Onze ramen en deuren zijn vervaardigd met oog voor duurzaamheid en bieden een lange levensduur. Bovendien zijn de kunststof kozijnen en deuren inbraak werend.

Naast functionaliteit vinden wij het belangrijk dat het design van uw ramen en deuren uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Daarom bieden wij verschillende opties, waaronder diverse materialen, kleuren en stijlen.

De ISDE subsidie is in het leven geroepen voor particulieren. Vanwege het succes heeft de overheid de subsidie dit jaar weer beschikbaar gemaakt voor het plaatsen van isolerende en energiebesparende  kunststof kozijnen. Het loont om hier gebruik van te maken. Kreeg je in 2021 bijvoorbeeld nog €35 subsidie per m2 HR++ glas, in 2023 is dit gestegen naar €53. Voor een isolerende deur (Ud ≤ 1,0) was de subsidie €100 per m2 terwijl dit in 2023 €150 is geworden.

En laten we niet vergeten: betaalbaarheid staat centraal. Onze kunststof kozijnen bieden een opvallend betaalbare oplossing, waardoor kwaliteit en comfort binnen handbereik komen. Wacht niet langer en geef je huis de upgrade die het verdient. Kies voor kunststof kozijnen van Artena Bouw, waar praktisch comfort en stijl samenkomen voor een zorgeloze woonervaring.

Alle voordelen nog eventjes op een rijtje:

KOZIJNEN_foto-05

Waarom kiezen voor kunststof

NAUWELIJKS
ONDERHOUD

NOOIT MEER
SCHILDEREN

STERK
ISOLEREND

INBRAAK
WEREND

VERKRIJGBAAR
IN HOUTLOOK

OPVALLEND
BETAALBAAR

Projecten

Goes | Hudsonweg 14
Bergen op Zoom | Gagelboslaan 1A

Social Media

COPYRIGHT © ARTENA BOUW 2024