artena

Welkom bij Artena Bouw, waar we maatwerkprojecten creëren die jouw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelen. Met ons hoogwaardig vakmanschap en moderne ontwerpen streven we ernaar de verwachtingen te overtreffen. Wil je je droomruimte realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie!

Ons ervaren team van professionals staat klaar om bouw- en renovatieprojecten aan te pakken.

We hebben uitgebreide ervaring in nieuwbouw, woninguitbreidingen, structurele reparaties, en renovatiediensten, waaronder complete woningrenovaties, keuken- en badkamerrenovaties.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen bouwen, maar ook verfijnde afwerking bieden.

Onze diensten omvatten timmerwerk, stucwerk, verven en tegelen. Of het nu gaat om het tegelen van uw badkamer of het aanbrengen van de finishing touch met nauwkeurig schilderwerk, we streven naar kwaliteit in elk aspect van uw project.

Waarom zou je voor ons bouwbedrijf kiezen te midden van vele andere bouwbedrijven in uw regio? Onze betrouwbaarheid, vakmanschap en jarenlange ervaring maken ons een solide keuze. We zijn trots op onze klantgerichte service, transparantie in kosten, snelle communicatie, en streven ernaar om u tevreden te stellen met het eindresultaat.

timmerwerk

stucwerk

schilderwerk

tegelzetten

renovatie

afbouw

Goes | Hudsonweg 14
Bergen op Zoom | Gagelboslaan 1A

Social Media

COPYRIGHT © ARTENA BOUW 2024